Hoppa till sidans innehåll

Föreningsstyrelsemöte 2014-02-12

15 FEB 2014 21:47
Föreningsstyrelsen informerar kort om nytt och gammalt 2014-02-12.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2014 21:58

* Huvudstyrelsen har bytt namn till föreningsstyrelsen, FS. Egentligen skulle vi kunna kalla oss för    styrelsen, enligt de stadgeändringar vi har på förslag inför årsmötet. FS är en bra förkortning till skillnad från sektionsstyrelsernas långa namn, friidrottsstyrelsen och orienteringsstyrelsen. Huvudsaken är att var och en vet att föreningsstyrelsen har det övergripande ansvaret.

 

* Ansvar! Just nu letar valberedningen efter medlemmar, som kan tänka sig ta ett uppdrag i en av våra tre styrelser eller i anläggningskommittén. Kontakta Annica Karlsson, som är sammankallande i valberedningen, om du är intresserad av ett ideellt uppdrag i Tjalve. Sitt inte och vänta på att bli tillfrågad, ta ett initiativ själv!  This is a mailto link    011-34 21 80

 

* Du vet att årsmötet äger rum lördag 15 mars -14 kl. 14.00 i Tjalvegården, eller hur? Då kommer det att vara relativt nymålat i entrén.  Kom och kolla resultatet 15 mars! Du kan även titta på hemsidans startsida där Ulla-Britt B. och Britt-Marie K. är två av dem som målar.

 

*  Vet du att VårRuset är Tjalves största och viktigaste inkomstkälla? I år hoppas vi att minst lika många tjejer kommer att springa, jogga eller promenera, som förra året då cirka 7.000 damer, kvinnor, tjejer deltog. Du kan värva deltagare genom att dela ut reklamblad till grannar, släkt, arbetskamrater och goda vänner m.fl. Torsdag 15 maj kl. 19.00 går starten. Har du ett arbete kanske din arbetsgivare sponsrar avgiften? Kolla!

 

* Läser du hemsidan då och då eller mycket regelbundet? Bra! Då har du sett att vi är en förening som aktivt arbetar för att Tjalve ska vara en dopingfri klubb. Läs mera under fliken Föreningen/antidoping, där du också hittar länkar för mera kunskap. ”Frågor och svar” som finns under en länk är lärorik och roligt att se vad man vet.

 

* Om ett år firar Tjalve 90 år. Tanken är att det ska firas på olika sätt. Hur ska vi fira? Var ska vi vara när vi firar? Skriften ”Tjalve 75 år” ska få en fortsättning. Gillar du att fixa fester och firande? Maila i så fall   This is a mailto link  

 

FS-ordf. Kristina Håkansson

Skribent: Per Fröberg
Tjalvegården öppettider:
 

Stäng tillsvidare pga Corona-krisen.

Öppet med stugvärd tisdag-torsdag 17.00-20.30
Stängt "röda" dagar eller dag före helgdag.

 


 Internlotteriet

Juni


Arrangemang


Postadress:
Tjalve IF Norrköping
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0733505696
E-post: This is a mailto link

 Bli medlem

 


 

Friidrottens sponsorer

 

bergfastighet  

 

 

 

 

 

 


 Samarbetspartner