Föreningen

Tjalve IF Norrköping är en anrik Norrköpingsförening med en bred verksamhet inom friidrott och orientering. Vi bedriver vår verksamhet både i Vrinneviskogen, på Borgsmo IP och i Stadium Arena.

2012-05-20_Seriematch-88

Friidrottssektionen

Friidrotten bedriver träning från tre olika platser: Tjalvegården i Vrinneviskogen, Borgsmo IP och Stadium Arena. I friidrottssektionen bedrivs verksamhet för ungdom, elit och motionärer. Tjalves arenafriidrottare håller främst till på våra friidrottsanläggningar. Sommartid på Borgsmo IP och under vintern i Stadium Arena. Tjalves långlöpare använder oftast Tjalvegården som utgångspunkt. Tjalves långlöpare tränar både distans och intervallträning. Tjalve friidrott arrangerar årligen Tjalvespelen och Norrköping Indoor games. Tillsammans med LFA (löpning för alla) genomförs Norrköpings Stadslopp sedan 2012.

KT-09

Orienteringssektionen

Med Tjalvegården som utgångspunkt bedriver orienteringssektionen träning i stort sett året runt. Våra duktiga och ambitiösa ledare blandar orienteringsträning och löpträning i veckorna för alla åldrar. Under vinterhalvåret går vi inomhus en gång i veckan och erbjuder gympa för barn/ungdomar och äldre. Om snön inte ligger alltför djup kör vi ett långdistanspass varje lördag förmiddag under december-mars.
Från mars till november tävlar vi regelbundet. Vi deltar i allt från lokala tävlingar och distriktstävlingar till klassiker som 10-Mila och 25-manna (stafetter) och O-Ringen. Varje år arrangerar vi Kolmårdsträffen på någon av våra fina Kolmårdskartor.
Drygt tre mil norr om Norrköping, vid vackra sjön Svängbågen, har vi vår sportstuga Tjalvestugan. Här har vi träningar, tävlingar och läger.
Du är alltid välkommen till oss i Tjalve om du är intresserad av orientering, vare sig du är rutinerad eller nybörjare, ung eller gammal.
Uppdaterad: 19 JUN 2017 17:48
Skribent: Per Fröberg

Vill du kontakta oss?

Kansliet: 011-13 32 85
Nummer till våra anställda hittar du här.

Tjalvegårdens öppettider

Vecka 36 och framåt,  enligt följande:

Besökstider på kansliet. Måndag 10-12, tisdag 11-13, torsdag 12-14.

tel på samma tider, 011-13 32 85

Öppet med stugvärd tisdag , onsdag och torsdag 17.00-20.30 - se kalendern över stugvärdar.

Birgitta Lindahl nås på friidrottens tel 0733-505696.

För kontakt med övriga anställda, eller om ni vill boka andra tider med oss och för frågor hänvisar vi till att maila eller ringa. För att se alla kontaktuppgifter tryck här.

Internlotteriet

Tjalve IF är funktionärsförening för O-ringen Kolmården 2019

Har du frågor om hemsidan, skriv då till:

Filip Jounot

Postadress: