Hoppa till sidans innehåll

Skogskampen 180902


Resultat – Skogskampen 2018-09-06

2018-09-06
Upptäckare (11 / 11) Tid Efter Bomtid
1. Johannes Brander Tjalve IF Norrköping 8:59 00:00
2. Eino Kalmerud Klubblös 12:10 +3:11 02:11
3. Wilma Petersson Klubblös 13:02 +4:03 02:36
4. Charli Nevander Knutsson Klubblös 13:09 +4:10 02:44
5. Noa Sjögren Tjalve IF Norrköping 15:27 +6:28 05:00
6. Olle Green Tjalve IF Norrköping 19:44 +10:45 02:30
7. William Wernoff Tjalve IF Norrköping 19:55 +10:56 02:06
8. Astrid Söder Klubblös 20:21 +11:22 06:08
9. Kasper Lahtnen Klubblös 22:42 +13:43 04:05
10. Hilmer Jarlert Klubblös 25:26 +16:27 08:16
11. Ella Jarlert Klubblös 25:30 +16:31 08:01
Grön (20 / 20) Tid Efter Bomtid
1. Emil Sköld Klubblös 5:57 01:52
2. Joel Seven Tjalve IF Norrköping 15:38 +9:41 01:22
3. Molly Lavin Tjalve IF Norrköping 19:12 +13:15 00:40
4. Elis Vinsent Klubblös 19:13 +13:16 00:23
5. Love Roxne Klubblös 20:31 +14:34 02:45
6. Leo Sjögren Tjalve IF Norrköping 20:48 +14:51 01:29
7. Elias Dalhen Klubblös 22:02 +16:05 02:38
8. Selma Nauman Tjalve IF Norrköping 28:30 +22:33 04:16
9. Benjamin Luks Tjalve IF Norrköping 29:02 +23:05 05:17
10. Hugo tjindal Klubblös 29:59 +24:02 04:48
11. Adrian Bergman Klubblös 30:22 +24:25 04:09
12. Felix Larsson Klubblös 30:31 +24:34 04:37
13. Elinor Brander Tjalve IF Norrköping 35:00 +29:03 06:43
14. Linea Seven Tjalve IF Norrköping 35:01 +29:04 06:18
15. sayali Nilsson Tjalve IF Norrköping 35:38 +29:41 05:20
16. Ellen Roxne Klubblös 36:34 +30:37 02:27
17. Isak Andersson Klubblös 39:05 +33:08 11:08
18. Olivia Blohm Klubblös 39:41 +33:44 14:16
19. Olivia Kalsson Klubblös 39:43 +33:46 14:20
Vit (10 / 10) Tid Efter Bomtid
1. Timbastian Brander Tjalve IF Norrköping 15:25 01:00
2. Agnes Nygren Tjalve IF Norrköping 19:16 +3:51 00:47
3. Isabelle Andersson Tjalve IF Norrköping 21:03 +5:38 01:09
4. Alvin Lindgren johansson Tjalve IF Norrköping 22:40 +7:15 01:30
5. Rasmus vilhelmsson Tjalve IF Norrköping 22:58 +7:33 01:10
6. Hugo Kindahl Klubblös 24:31 +9:06 03:33
7. Axel Sköld Klubblös 27:34 +12:09 05:56
8. Jakob Dalhen Klubblös 27:35 +12:10 05:50
9. Kasper Dahlin Tjalve IF Norrköping 29:14 +13:49 03:32
10. Alfons Nedelius Klubblös 40:22 +24:57 06:50
Gul (11 / 11) Tid Efter Bomtid
1. Assar Johansson Tjalve IF Norrköping 20:10 01:05
2. Mats K Luks Tjalve IF Norrköping 28:02 +7:52 09:13
3. Alice Bergholtz Klubblös 31:46 +11:36 04:30
4. Katarina Bergholtz Klubblös 31:59 +11:49 04:08
5. Emmy Andersson Tjalve IF Norrköping 32:29 +12:19 04:26
6. Clara Illner Tjalve IF Norrköping 45:50 +25:40 09:33
7. Theo Illner Tjalve IF Norrköping 46:27 +26:17 09:38
8. Olle Hedin lyck Tjalve IF Norrköping 1:02:31 +42:21 12:13
9. Elmer Lathinen Klubblös 1:14:34 +54:24 29:05
10. Teo Reimertz Klubblös 1:14:35 +54:25 29:06
  Teodor Svensgård Klubblös Felst.
Uppdaterad: 14 SEP 2018 08:39 Skribent: Filip Jounot
Epost: Adressen Gömd

Vill du kontakta oss?

Kansliet: 011-13 32 85
Nummer till våra anställda hittar du här.


Tjalvegårdens öppettider

Vecka 36 och framåt,  enligt följande:

Besökstider på kansliet. Måndag 10-12, tisdag 11-13, torsdag 12-14.

tel på samma tider, 011-13 32 85

Öppet med stugvärd tisdag , onsdag och torsdag 17.00-20.30 - se kalendern över stugvärdar.

Birgitta Lindahl nås på friidrottens tel 0733-505696.

För kontakt med övriga anställda, eller om ni vill boka andra tider med oss och för frågor hänvisar vi till att maila eller ringa. För att se alla kontaktuppgifter tryck här.

 


 Internlotteriet

Oktober 2018


 Arrangemang

 

 

Tjalve IF är funktionärsförening för O-ringen Kolmården 2019

 

 


Har du frågor om hemsidan, skriv då till:

Filip Jounot

This is a mailto link

Postadress:
Tjalve IF Norrköping
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-133285
E-post: This is a mailto link

 Bli medlem

 


 

Friidrottens sponsorer

 


 

bergfastighet  

 

 

 

 

 

 


 Samarbetspartner