Löparskolan - Tjalve IF Norrköping - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Löparskolan


I september 2018 startar Tjalve Friidrott en unik löparskola för dig som vuxen. (min. ålder 18)

Den riktar sig till dig som redan idag har löpningen som din vanligaste träningsform , eller till dig som vill få inspiration för att träna mer löpning och utvecklas som löpare, och kanske också till dig som är, eller planerar att bli instruktör för andra. Du bör redan idag kunna springa ”halvmilen” på 23-26 min eller längre distanser på motsvarande kilometertider för att det här ska vara rätt grupp för dig. Men fråga oss gärna om du är osäker!

Vi strävar efter att alla ska få mer kunskap och förståelse för löpträning, och att ni gärna fortsätter med målinriktad träning efteråt. Du får träna med flera av Tjalves erfarna tränare och löpare som ledare, på våra anläggningar, och vi kommer även att ha ett par teorimoment om träningslära och löpträning.

Passen och teorimomenten kommer att vara på onsdagskvällar kl. 18 och söndagsförmiddagar 9.30 under 7 veckor i september och oktober, med start 5 september kl. 18.00-20.00 i Tjalvegården.

Följande pass blir 12/9, 16/9, 19/9, 23/9, 26/9, 30/9, 3/10, 7/10, 10/10, 14/10, 17/10 och avslut med Tjalvemilen i Vrinnevi på lördag förmiddag 27/10.

Vi kommer att träna i Vrinnevi, på Borgsmo IP och även i Stadium Arena. Passen blir 1,5-2 timmar. Något pass kan bli på annan plats, och ett par tillfällen blir helt eller delvis tillsammans med våra redan aktiva grupper i klubben! Innehållet kommer att variera med löpningens alla olika träningsmoment, inklusive specifik styrketräning och löpteknik.

Löparskolan är under den här perioden fristående från vår övriga föreningsverksamhet, men formellt sett blir du medlem i föreningen. Om du sedan vill fortsätta med någon av våra löpargrupper , eller träna vidare på egen hand med tillgång till våra lokaler efter Löparskolan så ingår medlemskap året ut.

 

Anmälan är ÖPPEN, och du anmäler dig genom att skriva mail med namn, personnummer, adress och telefonnummer till Ellinor Stuhrmann på This is a mailto link. I svarsmail får du bekräftelse och besked om betalning.

Vi har ett begränsat antal platser om 30 deltagare.

Föj oss också på vår FB-sida https://www.facebook.com/TjalveIF/

 

Vi ser fram emot att få träffa dig i september!

 Frågor? Tjalve friidrotts kansli: This is a mailto link

Tjalve friidrott / Ellinor Stuhrmann och Krister Hultberg, samordnar löparskolan

Uppdaterad: 06 AUG 2018 09:04
Skribent: Krister Hultberg
Epost: Adressen Gömd

Vill du kontakta oss?

Kansliet: 011-13 32 85
Nummer till våra anställda hittar du här.


Tjalvegårdens öppetider

Välkomna tillbaka efter sommaren! Tjalvegården har öppet till viss del under vecka 33. Öppet tisdag 14/8 kl 8-12, torsdag 16/8 kl. 10-14. Öppet med stugvärdar tisdag-onsdag-torsdag 17.00-20.30.

Birgitta Lindahl jobbar på Stadium Arena-kansliet hela vecka 33, nås på tel 0733-505696.

För kontakt med övriga anställda, boka tider med oss och för frågor hänvisar vi till att maila eller ringa. Se kontaktuppgifter under fliken "Kansli" ovan. 

Öppettider på Tjalvegården , när man kan träffa anställd personal och rutiner med stugvärdar kan komma att förändras från och med september. Läs här på hemsidan för varje vecka tillsvidare.


 Internlotteriet

Juni 2018


 Arrangemang

 

Tjalve IF är funktionärsförening för O-ringen Kolmården 2019

 


Har du frågor om hemsidan, skriv då till:

Filip Jounot

This is a mailto link

Postadress:
Tjalve IF Norrköping
Sprängstensgatan 20
60379 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011-133285
E-post: This is a mailto link

 Bli medlem

 


 

Friidrottens sponsorer

 


 

bergfastighet  

 

 

 

 

 

 


 Samarbetspartner